BRAIN TECH - MEMORY & FOCUS

New product

  • Stödjer minne och koncentration
  • Upprätthåller normal hjärnfunktion
  • Stödjer nervsystemets funktion
  • Upprätthåller normal motståndskraft mot stress

More details

149,00 SEK

- +

We accept popular payment methods
We accept popular payment methods
 
Mer info

Extra utrustning för din hjärna

Hjärnan är det viktigaste organet i vår kropp. Den kan jämföras med dirigenten i en orkester som ständigt samordnar de kaskader av processer som äger rum i vår kropp. Vårt mentala tillstånd och vår intellektuella förmåga är beroende av det.

Livets nuvarande tempo och den oöverträffade mängd information som når oss varje dag är ytterligare en utmaning för hjärnan och nervsystemet som ständigt anpassar sig.

Vad är Brain Tech?

Din hjärna behöver en välbalanserad sammansättning av ingredienser för att fungera optimalt.

Brain Tech är en noggrant utformad blandning av växtextrakt, näringsämnen, adaptogener och vitamin B6 - utvalda för att stödja mental funktion och ge stöd för en hälsosam hjärnfunktion.

Adaptogener, vitaminer och mineraler för att stödja hjärnan och nervsystemet

Bacopa monieri - Har en positiv effekt på hjärnan, stöder kort- och långtidsminnet, ökar koncentrationen, stöder inlärningsförmågan och påverkar intelligensen. Bacopa har dessutom en positiv effekt på hippocampus.

Gotu kola - är en adaptogen som verkar på den mentala hälsan och det kardiovaskulära systemet.

Rhadiola rosea - klassificerad som en adaptogen, den stöder normal blodcirkulation, vilket bidrar till optimal mental och kognitiv aktivitet.

Ginseng - innehåller ämnen som stödjer mental och kognitiv förmåga, har en antioxidanteffekt och förbättrar den fysiska konditionen.

Zinkglukonat - bidrar till att upprätthålla korrekta kognitiva funktioner, stöder korrekt syntes av DNA, stöder metabolismen av vitamin A och deltar i syntesen av proteiner.

Kolin - påverkar korrekt metabolism av homocystein, som i för stor mängd bidrar till utvecklingen av demens och Alzheimers sjukdom.

B6-vitamin - stödjer nervsystemet och mentala funktioner. Dessutom bidrar det till att minska känslor av trötthet och trötthet.


Brain Tech stöder:

  • Kognitiva funktioner, inklusive fokus och uppmärksamhet (Zink)
  • Koncentration (Bacopa)
  • Bildande och lagring av minnesspår (Bacopa)
  • Mental vakenhet och reaktioner på stimuli (Zink)
  • Hjärnans och nervsystemets funktion (vitamin B6)

För vem?

Brain Tech har utvecklats för personer som behöver långvarig koncentration, förbättrad inlärningsförmåga, bättre minne och ökad motståndskraft mot stress.

Det är en lösning som fungerar för tjänstemän, ingenjörer, studenter, programmerare och personer som utsätts för en stor mängd stimuli när de utför sina dagliga uppgifter.

Hur använder man den?

Rekommenderat dagligt intag med positiv effekt: 2 kapslar dagligen efter en måltid
Överskrid inte den rekommenderade dagliga portionen.

Ingredienser: Centella Asiatica bladextrakt, ginsengrottextrakt, hydroxipropylmetylcellulosa (kapselskal), kolintartrat, grönt te bladextrakt standardiserat till 98% teanin, helväxtextrakt av Bacopa minoris standardiserat till 45% bacosider, Fosfatidylserin, zinkglukonat, inulin, extrakt av nyponrot standardiserat till 3 % rosaviner och 1 % salidrosider, pyridoxinhydroklorid, extrakt av svartpepparfrukt standardiserat till 95 % piperin.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil och en balanserad kost är avgörande för en god hälsa.

Produkten bör inte konsumeras vid användning av lugnande, sovande eller antiepileptiska läkemedel; använd inte till barn, gravida eller ammande kvinnor.

8 other products in the same category: