COLLAGEN PEPTIDES 180G

New product

  • Hydrolyserat kollagen av typerna I och III

  • Tillsats av hyaluronsyra

  • Neutral lukt, färg och smak

  • Hög assimilerbarhet

  • Utmärkt löslighet i både varma och kalla vätskor.

More details

269,00 SEK

- +

We accept popular payment methods
We accept popular payment methods
 
Mer info

Kolagen na stawy do picia

Kollagen för leder att dricka

Kollagen är det vanligaste proteinet i människokroppen. Det spelar en byggande roll och är huvudkomponenten i bindväv - det utgör över 30 % av det totala proteinet i våra kroppar. Det finns i huden, muskler, ben, organ och senor.

Mängden kollagen minskar med åldern. Många faktorer påverkar detta - livsstil, hormonella störningar, alkoholkonsumtion, UV-strålning, stress. Produktionen av kollagen kan också störas vid intensiv idrottsutövning.

Vad är hydrolyserade kollagenpeptider?

Innehållet och tillgången på kollagen i livsmedel är ganska lågt. Därför är tillskott av hydrolyserade kollagenpeptider med hög assimilabilitet den optimala lösningen för personer som vill berika sin kost med denna värdefulla komponent. COLLinstant® är ett patenterat och forskningsstödd hydrolysat av kollagenpeptider. Hydrolysprocessen bryter ner kollagenproteiner till aminosyror som lättare kan utnyttjas av våra kroppar.

Molekylvikten i vårt kollagen är mellan 1000-3000 Da, vilket innebär att kroppen lägger mindre arbete på att smälta och få fram aminosyror.

Solve Labs Collagen Peptiedes 180g
Dobry kolagen na stawy

Tillsätt kollagen till ditt svampkaffe

Kollagen är det perfekta komplementet till svampkaffe. Genom att tillsätta en dos kollagen i ditt kaffe kan du enkelt införliva denna fantastiska ingrediens i din dagliga kost.

För en synergistisk effekt har vi lagt till hyaluronsyra, som finns naturligt i huden och är den viktigaste komponenten i den intercellulära substansen i bindväven.


Kollagenpeptider är:

  • Hydrolyserat kollagen av typerna I och III
  • Tillsats av hyaluronsyra
  • Neutral lukt, färg och smak
  • Hög assimilerbarhet
  • Utmärkt löslighet i både varma och kalla drycker

Varför vårt kollagen?

Vårt kollagen består bara av två ingredienser - patenterat COLLinstant® kollagen och hyaluronsyra. Hyaluronsyra ingår i synovialvätska och binder vatten i huden - en molekyl av hyaluronsyra har förmågan att binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt.

Inga onödiga konserveringsmedel, färgämnen eller fyllmedel. Detta är en effektiv formel som du enkelt kan integrera i din dagliga kost.

Hur använder man den?

Rekommenderat dagligt intag med positiv effekt: 1 skopa (6g)
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Czysty kolagen na stawy

Ingredienser: Collinstant® bovint kollagen, hyaluronsyra. 

Collinstant® är ett registrerat varumärke som tillhör Vicofan S.A.

Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. En varierad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Det rekommenderas inte för gravida och ammande kvinnor samt för personer under 18 år.

Använd inte vid överkänslighet mot preparatets beståndsdelar. Använd direkt efter beredning. Produkten löser sig bra i både varma och kalla drycker.

FAQ - Vanliga frågor

Kan jag tillsätta kollagen i varmt kaffe?

Kollagen kan tillsättas i varma drycker utan att man behöver vara rädd för att förlora sina egenskaper.

För vem är förberedelserna avsedda?

Produkten är avsedd för personer som vill ta hand om sin hud och sina leder. Dessutom innehåller kollagen aminosyror, som är kroppens byggstenar. Därför rekommenderas den särskilt till personer som idrottar

Hur ska kollagen användas?

Ta kollagen en gång om dagen genom att lösa upp en skopa (6 g) i din favoritdryck. Vi rekommenderar särskilt att du tillsätter den till svampkaffe.

När är det bäst att ta kollagen - före eller efter en måltid?

För att undvika matsmältningsproblem är det bäst att konsumera kollagen efter en måltid.

8 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: