MYCO DEFEND - IMMUNE SUPPORT

New product

 • Myco Defend hette tidigare Myco Shield:
 • Stödjer immunförsvaret*
 • Stödjer upprätthållandet av hälsosamma kolesterolnivåer i blodet*
 • Behåller korrekt regenerering*
 • Stödjer ledfunktionen*
 • Upprätthåller ett friskt nervsystems funktion*
 • Stödjer cellerna mot oxidativ stress*

More details

219,00 SEK

- +

We accept popular payment methods
We accept popular payment methods
 
Mer info

Immunförsvaret är ett av de viktigaste systemen i vår kropp. Den är kroppens försvarsmekanism. Att se till att immunförsvaret fungerar ordentligt är en av de viktigaste pelarna för god hälsa.

Säkerställa optimal hälsa, inklusive immunitet.

Myco Defend är utformad för att stödja immunsystemet i dess naturliga funktion att bekämpa virus, bakterier och alla skadliga patogener.

Basen i formeln är en kombination av Reishi och Shiitake-svampar, som är föremål för omfattande forskning. Ingredienserna har en stark immunförsvarseffekt, stöder processerna för destruktion av fria radikaler, stödjer ledens och nervsystemets funktion.*

Svamp och naturliga extrakt

Reishi (Ganoderma lucidum) stöder immunförsvaret.*

Gurkmeja (Curcuma longa) stöder nervsystemets funktion, upprätthåller ledhälsan och bidrar till att upprätthålla ledflexibiliteten samt har visat sig stödja immunförsvaret.*

C-vitamin från acerola hjälper till att producera kollagen, vilket bidrar till att blodkärl och brosk fungerar ordentligt. Det bidrar till att upprätthålla en normal energimetabolism, vilket minskar känslan av trötthet och utmattning. C-vitamin bidrar också till att skydda cellerna från oxidativ stress och till att upprätthålla immunsystemets korrekta funktion under och efter intensiv fysisk träning.*

Piperin (Piper nigrum) har antioxidativa och immunförsvarsstödjande egenskaper.*

Varför Myco Defend?

 • Stödjer immunförsvaret*
 • Stödjer hälsosamma kolesterolnivåer i blodet*
 • Behåller korrekt regenerering*
 • Stödjer ledfunktionen*
 • Stödjer ett friskt nervsystems funktion*
 • Stödjer cellerna mot oxidativ stress*

Vad är det som gör vår formel annorlunda?

Betaglukaner som finns i svampens fruktkroppar är kedjor av sockerarter med hög molekylvikt, vilket gör dem svåra att assimilera. För att förbättra matsmältningen har vi inkluderat acerola (Malpighia glabra) som är rik på C-vitamin.

Dessutom har vi kombinerat gurkmeja med piperin för att stödja effektiviteten hos hela blandningen. Tack vare dessa naturliga ingredienser är Myco Defend ett effektivt kosttillskott som stödjer immuniteten tack vare Ganoderma lucidum, som vi rekommenderar att du använder inte bara under hösten och vintern, utan året runt för att ta hand om din kropp.

Hur använder man den?

Rekommenderat dagligt intag för en positiv effekt: 2 kapslar dagligen efter en måltid
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Ingredienser: Extrakt av fruktkroppar från Reishi (Ganoderma lucidum (Curtis) P. Karst.), japansk skleraktinian (Lentinula edodes (Berk.) - Pegler Shiitake , ** extrakt av gurkmeja (Curcuma longa L.), standardiserat extrakt av granatäpplefrukt (Malpighia glabra L. ), innehåller 25 % C-vitamin, kapsel (glaseringsmedel - hydroxipropylcellulosa), standardiserat svartpepparextrakt (Piper nigrum L.) innehåller 95 % piperin, fyllnadsmedel - mikrokristallin cellulosa.

**På grund av innehållet av gurkmeja rhizomextrakt (Curcuma longa L.) bör du rådgöra med din läkare om du tar antikoagulantia.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil och en balanserad kost är avgörande för en god hälsa.

Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor. Förvaras utom räckhåll för små barn, på en torr och sval plats.

8 other products in the same category: