Shroom Force - Cordyceps sinensis ATP pre-workout

New product

  • Stödjer energiomsättningen
  • Bibehåller optimal prestanda
  • Stödjer korrekt syreupptagning och andningsfunktion
  • Stödjer nervsystemet
  • Minskar trötthetskänslor och stöder regenerering

More details

149,00 SEK

- +

We accept popular payment methods
We accept popular payment methods
 
Mer info

Vad är Shroom Force kosttillskott?

Shroom Force är en naturlig träningsblandning som förbättrar prestanda och funktion och är baserad på en kombination av Cordyceps-svampar och växtextrakt, t.ex. Ashwagandha, Astragalus, Rhodiola och grönt te.

Vem är Shroom Force till för?

Shroom Force har skapats för personer som vill stödja sin kropp för att uppnå träningseffekter eller se till att de bibehåller optimala energinivåer i vardagen. Det är en produkt som du kan använda för att stödja din effektivitet, din naturliga energiproduktion och din allmänna hälsa.

Shroom Force används av professionella idrottare, kampsportsentusiaster, crossfit-, fitness- och uthållighetsidrottare på alla nivåer.

Vitala svampar, adaptogener och växtextrakt

Corydceps sinensis är känd bland idrottare för sina prestationshöjande egenskaper.

Ashwagandha (Withania somnifera) stöder den normala funktionen av andnings- och kardiovaskulära system, stöder optimala energinivåer, hjälper till att bygga upp muskelmassa och upprätthåller kroppens motståndskraft mot stress.

Astragalus membranaceus upprätthåller rörligheten i lederna, stöder regenerering efter fysisk och mental ansträngning.

Rhodiola rosea stöder kroppens motståndskraft mot stressfaktorer, bidrar till att bibehålla god kondition och optimal effektivitet samt bidrar till att bibehålla normal kardiovaskulär funktion.

Dessutom innehåller Shroom Force druvkärnextrakt, som har antioxidativa egenskaper som minskar ansamlingen av fria radikaler. Detta skapar den rätta miljön för en optimal funktion och regenerering av kroppen. Ingredienserna har valts ut på ett synergistiskt sätt för att få fram den fulla potentialen hos varje substans.

Cordyceps - det hemliga vapnet för prestationsidrottare

Cordyceps sinensis-svampar har varit kända i tusentals år av folk som bor i de höga delarna av Himalaya. De upptäcktes av tibetanska nomadstammar som betade boskap på hög höjd. De märkte att när djuren åt vilda svampar blev de mycket mer energiska och kunde hålla sig aktiva mycket längre. De följde deras exempel och började förbereda en svampinfusion för att ge kraft och motverka trötthet.

Sedan en tid tillbaka har svampar uppskattats av professionella idrottare, fitnessentusiaster och kampsportsentusiaster. De blev kända efter de olympiska spelen i Peking, där kinesiska löparkvinnor slog fem världsrekord. Lagets tränare tillskrev framgången till tillskott av cordyceps.

Shroom Force hjälper till:

  • Idrottsprestanda genom att optimera den korrekta energiproduktionen (Withania somnifera)
  • Andningsorganen för att säkerställa korrekt syreomsättning under intensiv träning (Rhodiola rosea)
  • Bekämpar trötthet och stöder regenerering av nervsystemet och eliminering av fria radikaler (druvkärnor)
  • Utveckla och bibehålla muskelmassa (Withania somnifera)
  • Kroppens träningskapacitet (Rhodiola rosea)

Hur använder man den?

Rekommenderat dagligt intag med gynnsam effekt: Ta 3 kapslar ca 45 minuter före fysisk aktivitet
Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Ingredienser: Cordyceps sinensis (Berk) sacc, standardiserat grönt te-bladsextrakt (Camellia sinensis O.Ktze.) innehåller 98 % L-theanin, standardiserat ashwagandha-rotextrakt (Withania somnifera (L.) Dunal) innehåller 5 % vitanolider, E-vitaminextrakt (Vitis vinifera L.), kapsel - gelatin, torkat astragalusrotextrakt (Vitis vinifera L.) innehåller 5 % E-vitamin. 5 % vitanolider, Vitis vinifera L. fröextrakt, kapsel - gelatin, Astragalus membranaceus Moench torkat rotextrakt, standardiserat Rhodiola rosea L. rotextrakt innehållande 3 % rosaviner, 1 % salidrosider, fyllnadsmedel - mikrokristallin cellulosa.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad kost. En hälsosam livsstil och en balanserad kost är avgörande för en god hälsa.

Produkten bör inte konsumeras vid användning av lugnande, sömngivande eller antiepileptiska läkemedel; använd inte till barn, gravida eller ammande kvinnor. Förvaras utom räckhåll för små barn, på en torr och sval plats.

FAQ - Vanliga frågor

Kommer Shroom Force att störa min sömn om jag använder det under kvällsträningen?

Vad är det bästa sättet att kombinera Shroom Force med?

Vi rekommenderar särskilt kombinationen med Keto Creatine. Shroom Force fungerar genom att stimulera cellens mitokondrier att producera ATP. Kreatin, å andra sidan, deltar i den snabbare återhämtningen av ATP från ADP - en process som kallas ATP-resyntes - vilket resulterar i en synergistisk effekt av båda tillskotten.

Kan Shroom Force användas av äldre personer?

På grund av avsaknaden av stimulantia kan Shroom Force användas av äldre personer.

Kan jag ta Shroom Force på dagar utan träning?

För att maximera effekten av tillskottet rekommenderar vi 2 kapslar vid en fast tidpunkt på dagar utan träning.

Efter hur lång tid märker du de första effekterna?

Vissa människor känner effekterna redan efter det första intaget av Shroom. Effekten av preparatet är individuell, och det kan ta upp till två veckor att anpassa sig till preparatet efter regelbunden tillskott. Vi kan inte garantera effekterna av tillskott.

8 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: